Over mij

Mijn naam is Larissa van Rijswijk. Ik ben mijn hele leven opgegroeid met dieren. Mijn oom was beheerder van een kinderboerderij waar ik als klein kind altijd te vinden was. Mee helpen met het verzorgen van dieren vond ik fantastisch. Ik moest hier dan ook mijn beroep van maken. Ik heb daarom gekozen om mijn opleiding dierverzorging management te volgen in Barneveld.

Naast mijn opleiding werkte ik op de kinderboerderij Horsterpark en bij dierenpension ‘’De Bongerd’. Bij het dierenpension was ik helemaal weg van de honden. Niet alleen de verschillende soorten rassen, maar wat je kon bereiken met de honden vond ik geweldig. Al gauw nam ik zelf een hond, een Australian shepherd genaamd Mylo. Mylo is echt een werkhond waar ik erg van hou. We hebben behendigheid gedaan en dogfrisbee wat we samen helemaal geweldig vonden. Helaas moest ik mijn grote vriend op 12 april 2022 in laten slapen. Op dit moment train ik mijn andere hond Debby ook een australian shepherd met dogfrisbee en krijgt de smaak te pakken.

Door al die honden wilde ik meer leren over de vachtverzorging en heb ik mijn trimopleiding bij het Huisdier kennis Instituut (HKI) gevolgd. Hier heb ik mijn diploma voor honden toiletteren behaald.

Samen met mijn vader hebben we mijn droom waar gemaakt door de garage die aan ons huis bevind te verbouwen tot salon.

Mylo